Wie zijn we?

Kerk voor Maastricht

Niets is kostbaarder dan een relatie met God, en een kerk kan de beste plaats zijn om daar meer over te ontdekken. Jezus heeft een herstelde relatie met God mogelijk gemaakt en we willen niets liever dan dat mensen het leven met God weer oppakken. Lees meer over wat wij geloven.

Onze kerk is een mix van studenten, gezinnen en ouderen. We komen samen op zondagmorgen, treffen elkaar en bidden op de kringen, bestuderen de bijbel en organiseren activiteiten om mensen in nood te helpen. Dit omdat we Jezus willen navolgen, die is gekomen om te dienen en zijn leven voor ons te geven (Markus 10:45).

De BGM wordt geleid door een team van oudsten, en vele taakgroepleiders zorgen ervoor dat we op vele fronten actief kunnen zijn. Onze voorganger is Jesse de Haan, die als fietsende dominee deel mocht nemen aan het profcriterium van Maastricht.

Wil je meer weten? Bezoek dan gerust één van onze activiteiten. Op www.ikzoekgod.nl kun je je online verder in het geloof verdiepen en op de alpha cursus kun je dat doen onder het genot van een maaltijd, samen met andere Maastrichtenaren. Als je meer wilt weten over onze kerk ben je van harte welkom op de introavonden.

maast

Wie zijn we?